Privatlivspolitik samt Cookies

Privatlivspolitik og Cookies

Cookies på www.esta-la-milla.dk

Nærværende persondatapolitik fastlægger klare retningslinjer for www.esta-la-milla.dk´s måde at behandle dine personoplysninger på. I det følgende redegøres for, hvordan vi anvender de personlige oplysninger, som du efterlader og/eller afgiver, når du besøger vores hjemmeside, samt når du anvender de forskellige tjenester på www.esta-la-milla.dk

Hvad er Cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der giver mulighed for at lagre oplysninger, eller tilgå allerede lagrede oplysninger på brugerens pc, smartphone, tablet eller lignende, med det formål at indhente data om brugeren.

Cookies er ikke i sig selv ulovlige eller farlige. De bruges bl.a. til at lagre oplysninger om brugerens adfærd på en hjemmeside og er nødvendige for mange online ydelser. Fx til indkøbskurven på webbutikker, som husker varerne i indkøbskurven ved hjælp af cookies.

Cookies kan endvidere bruges til at personalisere hjemmesider, til statistik om brugernes adfærd, målrettet markedsføring, udvikling af mere brugervenlige tjenester m.m.

Cookies kan frit deaktiveres i den besøgendes browser. Dog med en forringet brugeroplevelse som resultat.

Ønsker du at slette dine cookies, kan du finde guides til dette i den browsers bruger-guide. (Din browser er fx. Chrome, Firefox, Safari...)

Cookies på www.esta-la-milla.dk

Vi bruger cookies til statistik, webbutikken på www.esta-la-milla.dk (f.eks. indkøbskurven) og til målrettet markedsføring.

Der bruges ligeledes cookies fra tredjeparter, som omfatter:

Google  - Google overholder den europæiske Dataforordning og er certificeret her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active

Facebook - Facebooks overholder den europæiske Dataforordning og er certificeret her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active

Hvad er Personoplysninger?

En personoplysning er enhver form for information, der kan henføres til en bestemt person, også selv om personen kun kan identificeres, hvis oplysningen kombineres med andre oplysninger.

Læs mere her: https://www.datatilsynet.dk/generelt-om-databeskyttelse/hvad-er-personoplysninger/

Kontakt formularen på www.esta-la-milla.dk

Når du udfylder vores kontaktformular og beder om at blive kontaktet, afgiver du f.eks.: dit navn, dit telefonnummer og/eller din emails, samt eventuelt en besked til os.

Vi anvender først og fremmest disse oplysninger for at være i stand til at kontakte dig. Dine personoplysninger opbevares kun så længe det er relevant for vores kontakt og slettes derefter. Dine personlige kontaktoplysninger videregives ikke til 3. mand.

Retsgrundlaget for vores indsamling/opbevaring/behandling af personoplysningerne er persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra b og litra f.

Shop på www.esta-la-milla.dk

Hvorfor anvender vi dine personlige oplysninger?

Vi anvender dine personlige oplysninger til at administrere dit onlinekøb hos os, når vi skal behandle dine bestillinger og returneringer via vores onlinetjenester og sende dig meddelelser om leveringsstatus eller eventuelle leveringsproblemer med dine varer. Vi anvender dine personlige oplysninger til at administrere dine betalinger. Vi anvender også dine oplysninger til at håndtere produktklager og produktgarantier. Dine personlige oplysninger anvendes til at identificere dig og til at bekræfte din adresse over for eksterne partnere.

Hvilke typer af personlige oplysninger anvender vi?

Vi anvender følgende kategorier af personlige oplysninger:

  • Kontaktoplysninger som navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer
  • Betalingsoplysninger og betalingshistorik
  • Ordreoplysninger
  • Levering af din ordre

Hvis du har oprettet dig som bruger på www.esta-la-milla.dk, anvender vi også dine personlige oplysninger, som du har givet os til f.eks.:

  • Identifikation af din konto/ordre hos os
  • Evt. købshistorik

Hvem har adgang til dine personlige oplysninger?

Dine personlige oplysninger, som videresendes til tredjepart, anvendes kun til at tilbyde dig ovennævnte tjenester, til at virksomheder kan få bekræftet din adresse, så vi kan sende din ordrebekræftelse, og at lager og distributører kan udføre levering af din bestilling. Udbydere af betalingsservice for din betaling. Vær opmærksom på, at mange af disse modtagerfirmaer har en uafhængig ret eller forpligtelse til at behandle dine personlige data.

Hvilken lovmæssig ret har vi til at anvende dine personlige oplysninger?

Anvendelse af dine personlige oplysninger er en forudsætning for, at vi kan yde dig den rette kundeservice, administration og levering af dine produkter.

Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?

Vi opbevarer dine oplysninger, så længe du er aktiv kunde og så længe vi er forpligtet til at opbevare dine date i hht. gældende lovgivning.

Betaling på www.esta-la-milla.dk

Vi bruger 3. parts service til at håndtere betalinger på www.esta-la-milla.dk

Hvilken lovmæssig ret har vi til at anvende dine personlige oplysninger?

Anvendelse af dine personlige oplysninger til tidsbookingen er en forudsætning for, at vi kan yde dig den rette kundeservice, som f.eks. at have reserveret en prøvekabine til den bookede tid.

 

Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?

Vi opbevarer dine oplysninger i bookingsystemet på ubestemt tid.

Nyhedsmails.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrevs service gemmes dit navn og din emailadresse, som du har oplyst ved tilmeldingen.  Vi bruger udelukkende disse information til at sende dig nyhedsbreve og du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevene ved at følge instruksen nederst i hver email.

Du skal oplyse os om en valid email adresse for at tilmelde dig nyhedsbrevet. Ved at tilmelding [af nyhedsbrevet] erklærer du dig indforstået med at modtage vores nyhedsmails.

Du kan til enhver tid slette dine personlige oplysninger i kontakt os for mere info.

Dine rettigheder.

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, vi behandler om dig m.v.

Du har ret til at få urigtige oplysninger vi har om dig slettet, jfr. nærmere persondataforordningens artikel 16.

Du har ret til at få slettet dine oplysninger hos os og vores databehandler (såfremt vi har ud- vekslet oplysningerne med en sådan - f.eks. Nyhedsbreve) jfr. persondataforordningens artikel 17. 

Du har ret til at få begrænset vores behandling af oplysninger om dig jfr. nærmere persondataforordningens artikel 18.

Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger jfr. persondataforordningens artikel 21. 

Du har ret til at klage til Datatilsynet over vores behandling af personoplysninger. Se www.datatilsynet.dk.

Dataansvarlig og kontakt oplysninger.

Denne hjemmeside er drevet og ejet af:

Esta la Milla v/Mikaela Jessen

Tarmvej 9

6870 Ølgod

CVR: 29331960
Mail: webshop@esta-la-milla.dk

Når du besøger vores Facebook side.

Formål - Vi og Facebook indsamler og behandler personoplysninger, når du besøger virksomhedens Facebook-sider. Formålet med behandlingen er at kunne markedsføre os over for potentielle kunder, besvare henvendelser og lignende beslægtede formål.

  • Følgende danske Facebook-sider administreres af
  • https://www.facebook.com/Esta-la-Milla-152312104818606/?ref=aymt_homepage_panel&eid=ARDdfjoR_uxElt6rheqHLTMH-vTg9c-Rbc11t_FRgKNklNCkiAojox1FLKbBm8kXfaxjA4wwaOOnZj5W
  • Vi følger Datatilsynets gældende retningslinjer omkring det delte dataansvar og tilstræber os at sikre, at de besøgende på vores Facebook-side får information om persondata. På nuværende tidspunkt indebærer dette bl.a., at vi løbende forsøger at indgå i en dialog med Facebook omkring reguleringen af det fælles dataansvar og ansvarsfordelingen. Som nævnt nedenfor i nærværende politik, har man også som besøgende på vores Facebook-sider mulighed for at udøve sine rettigheder fx retten til indsigt, retten til at gøre indsigelse og retten til sletning.
  • Retsgrundlaget for vores behandling af personoplysninger
    Behandlingen af personoplysninger sker baseret på legitim interesse ud fra en interesseafvejning. Der behandles ikke oplysninger, hvor samtykke er påkrævet. 
  • Kategorier af personoplysninger og deres kilde
    Der indsamles kontaktoplysninger typisk i form af navn. Modtager vi følsomme oplysninger/særlige kategorier af oplysninger bliver disse slettet så snart de kommer til vores kendskab.
  • Modtagere af personoplysninger
    De personoplysninger, der afgives, vil ikke blive videregivet uden for virksomheden.
  • Opbevaring af personoplysninger
    Da de personoplysninger der afgives på Facebook-siderne afgives af personen selv på vores offentligt tilgængelige side, vil oplysningerne i udgangspunktet ligge på siden så længe denne eksisterer. Man kan som afgiver af oplysningerne altid gøre indsigelse i forhold til interesseafvejningen, med henblik på at få slettet eventuelle opslag.
  • Automatisk afgørelser og profilering
    Vi antager, at Facebook foretager automatiske afgørelser og profilering på den del af personoplysningerne, som Facebook er dataansvarlig for. Vi benytter os ikke af automatiske afgørelser og profilering.
  • Bemærk! Hvis du ikke ønsker, at dine oplysninger behandles, bedes du undlade at besøge vores Facebook-sider, da det på nuværende tidspunkt ikke er muligt for os at ændre på Facebooks indstillinger for opsamling af data.
  • Vi anbefaler at du fastgør opslag på dine Facebooksider (du fastgør opslag ved at trykke på de små prikker i højre hjørne af et opslag)  

Vi har pt. ingen indflydelse på den del af de indsamlede personoplysninger, som Facebook behandler. Indtil vi får mulighed for dette, er besøg på vores Facebook-side derfor behæftet med en vis usikkerhed for behandlingen af personoplysninger. 

GDPR.

Når du søger job hos Esta la Milla og sender os din ansøgning, så husk:

Vi modtager kun ansøgninger på info@esta-la-milla.dk. Vi opbevarer ansøgninger og CV'er så længe det er nødvendigt for ansættelses-processen i den søgte stilling. Herefter slettes din ansøgning og dit CV. Vi opbevarer altså ikke dine data til en evt. senere overvejelse og beder dig derfor sende en ny ansøgning, så fremt en ny stilling har din interesse.  

Ved at sende os din ansøgning og dit CV, tilkendegiver du overfor os at du er indforstået med, at de relevante personer for jobopslaget får adgang til din ansøgning og dit CV, samt evtl andre dokumenter/data du har sendt med din ansøgning.

Senest opdateret d. 14-04-2020

Hent Kunde- & Privatlivspolitik samt Cookies