Dankort + VISA/Dankort VISA Electron Mastercard VISA

Smykker

Har du husket gaven til den du holder af...? 

   Både i butikken og her på shoppen finder du et stort udvalg i smykker. Vi har smykker i Stål, Titan, Sølv og Guld. Stilen er lige så bred som udvalget, da vi bestræber os på at have lidt for en hver smag... På shoppen kan finde smykker som ikke er i butikken lige som du i butikken også vil kunne finde smykker som ikke er på webshoppen. 

  

Hvorfor er der små stempler i smykkerne...? 

   I alle smykker kan du finde små tal og bogstaver, fx kan der stå 925 som er betegnelsen for Sterling Sølv eller 585 som er betegnelsen for 14 Karat Guld. Derudover skal der altid være et Mesterstempel. Mesterstemplet er et personligt stempel som henviser til produkcenten/impotøren af smykket, fx hedder vores Mesterstempel IDE. 

   Til at sikre at smykkerne stemples korrekt samt at de ikke indeholder noget de ikke må har damnark en afdeling i Force Tech, kaldet Ædelmetal Kontrollen. Ædelmetal Konfrollen foretager stikprøver af smykkerne som sælges i danmark. Man skal være medlem af Ædelmetal Kontrollen for at man må produkcere/impotere smykker i Danmark, og det er vi hos Esta la Mille selvfølgelig. Din sikkerhed for kvalitet. 

 

Er smykkerne Ægte...? 

   JA alle vores smykker er fremstillet i enten Stål, Titan, Sølv eller Guld, og da vi er medlem af Ædelmetal Kontrollen er du sikker på smykkerne ikke indeholder noget de ikke må. 

Smykker
preload spinner