Dankort + VISA/Dankort VISA Electron Mastercard VISA

Om os

Hvem er Esta la Milla?

Esta la Milla blev grundlagt i 2005 af Mikaela Jessen, som dengang kun var 18 år gammel. Dengang havde hun ikke den store erfaring i branchen, hun gik stadig i skole og var i færd med at tage en HF uddannelse, for sener at blive Designteknolog. Under de 4 års uddannelse, byggede Mikaela Jessen sin butik Esta la Milla langsom op, med hjælp fra sin familie. Hendes mor fortæller, ” Hun var i den butik altid. Hverdag når hun havde fri fra skole, kørte hun til Henne strand, hvor butikken lå de første 10 år. Hun lavede lektier mens hun passede butikken, og ind i mellem hjalp kunderne med at finde deres næste kjole. Weekender, ferier og et hvilken som helst anden tidspunkt hun kunne finde lidt ”fri” tid blev brugt i butikken. ”

 

Sonja Marie Jessen fortæller den første del af butikken var kun knap 20 m2, og var egentlig ikke tænkt som noget der skulle udvikle sig helt så vild på det tidspunkt. Det var hindes forældre der havde et baglokale i deres guldsmed, som Mikaela fik lov til at hænge hendes egne modeller op i. Kjolerne var alle nogle hun selv havde lavet og forældrene syntes de begynde at fulde meget i hjemmet, hvor der blev opbevaret kjoler allevegne, hun havde syet ”For Sjovt” men kunderne, var vilde med kjolerne og hurtigt var der udsolgt og Mikaela Jessen fik blod på tanden. Hurtigt blev der fundet leverandør der kunne suppler butikken med kjoler, fra både ind- og udland, indtil Mikaela selv kunne få syet flere op. Det blev også i en periode til en ekstern systue som hjalp med at sy Mikaelas egne modeller op i en periode.

 

Siden dengang er butikken vokset støt, fortæller Mikaela Jessen. Det er lykkes os at blive kendt som en forretning der er troværdig, og gør et eksklusivt håndværk. Vi yder vores bedste for at giver vores kunder den bedste oplevelse, i dejlig rolige omgivelser til at finde deres drømme kjole. Mikaela Jessen nøjes ikke kun med at sælge kunderne deres nye kjole, for som kjole skrædder, tilretter hun også kjolerne så de sidder perfekt. Er det en skræddersyet kjole kunderne ønsker sig så er det også en opgave Mikaela Jessen gerne tager sig af.

 

Selvom hendes passion er kjoler, overtog hun sin mors Guldsmed IDEHUSET nogle år efter hun startede kjole butikken Esta la Milla og i dag er den en lille men vigtig del at butikken. Smykker er en vigtig del af kvindernes fest-påklædning og ikke mindst vielsesringene for vores brudepar. Vi er glade for at kunne tilbyde vores kunder et samlet overblik over, alt hvad deres smukke kjole kan have brug for til den store fest lige fra undertøj, sko, smykker og hårdpynt.

DRØMME MED PASSION Mikaela fortæller, det er vigtigt for mig at være så fleksibel som muligt med mine kunder. Jeg elsker mit arbejde. Og der er ikke mange der kan sige de lever af deres drøm. Det er derfor Mikaela Jessen og hendes mand Christian Jakobsen, der i dag er en stor del af hindes virksomhed, tog beslutningen og flyttede butikken samt Christians virksomhed, til udkanten af Ølgod hvor de, og deres to børn, nu har fået virksomheder og privat hjem, under samme tag.

 

Mikaela Jessen fortæller, ” At vær selvstændig, betyder at man altid er på arbejde. At holde fri er noget man skal tage sig tid til, for ellers kan man hurtigt arbejde hele tiden. Og ja når man har børn må tiden planlægges ordentligt så man får mest ud af den. Ved at flytte butikken og privaten samme, kan jeg stadig give butikken og mine kunder den tid der skal til, også selvom det indimellem kan blive ret sent.  Aftensmaden kan klares ind i mellem kunderne, sammen med børnenes lektier og ved at i mands virksomhed nu også er i samme hus ser vi da også lidt til hinanden ind i mellem, arbejde og en travlt hverdag.”  

Det er ikke kun mine drømme jeg udlever hver dag, fortæller Mikaela Jessen, men også mine kunders. Om det er sølvbrylluppet, konfirmationen eller den store dag for den kommende brud, så er de alle store øjeblikke i livet. Og dem for jeg lov til at være en lille del af. At kunne hjælpe en pige eller kvinde med at finde den helt perfekte kjole til drømme dagen, er noget særligt magisk. Og jeg lægger min sjæl i hver en kjole for at hjælpe mine kunder til at få en helt perfekt dag. Det kan være krævende til tider, men vores kunder fortjener det bedste.  Vores fulde opmærksomhed, service og nogle gange et lille kram, der er somme tider store følelser på spil og det kan til tider være overvældende at være brud.

 

Mikaela Jessen er stolte over at havde 15 år jubilæum, i butikken. Som hun siger, ”Det er lidt vild at tænke på jeg har næsten har haft butikken halvdelen af mit liv” og at det er blevet sådan en succes havde hun ikke ture håbe på for 15 år siden da jeg stod i min mors baglokale.