Dankort + VISA/Dankort VISA Electron Mastercard VISA

Lån et par prøveringe samt en ringmåler.

Oprettet d. under Vielsesringe

Lån Prøveringe og Ringmåler: Hos Esta la Milla har i mulighed for at låne et par prøveringe, samt en ringmåler. Prøveringene leveres i en standart størrelse, og er derfor ikke nødvendigvis i jeres størrelse. Prøveringene er lavet i et andet materiale, end hvad de rigtige ringe laves i. Stenene er Cubic Zirkonia, og prøveringene har derfor ingen større værdi, det er udelukkende for at i kan få en fornemmelse af hvordan ringene vil se ud inden i endeligt godkender bestillingen. Vær dog opmærksom på at prøveringe kan have en lille afvigelse i farven i forhold til de rigtige ringe. Ligesom stene ikke har den samme glans som rigtige brillanter.

Når i modtager ringmåleren, måler i fingrene, det er vigtigt i måler ringrene både morgen og aften og ligger mærke til om fingrene er kolde eller varme. Årstiden kan også have en indflydelse på hvilken størrelse i bruger. Ringmåleren er flad indvendig, men den bruges til at måle fingrens breddeste sted, som er knoen på fingren, derfor vil ringen virke lidt for stor når den skubbes ned på fingren under knoen.

Endelig bestilling: I vil også modtage en bestilling seddel, herpå i notere jeres målte ring størrelser, samt evt gravering. Ønsker i ikke at bestille ringe, notere i det på bestillings sedlen.

Sendes retur: Ringmåler, prøveringe samt bestillings seddel sendes retur i den medsendte returkuvert inden for 3 dage efter modtagelsen. Når vi har modtaget pakken retur vil i modtage en bekræftelse på email og vi sætter ringene i produktion eller refundere pengene.

Har i spørgsmål eller har i brug for hjælp til at finde den rigtige ringstørrelse er i også velkommen i butikken. Book dog    genre en tid på Tlf: 40-53-74-78


Kommentar(er) 1

  • Lucy
    Lucy

    Det er mig en fornøjelse at anbefale dette fantastiske lånefirma, som hjælper mig med et lån på $50.000,00 USD, efter at min bank afviste mig, men endelig var jeg i stand til at refinansiere min virksomhed, og nu har jeg det meget godt. Endnu en gang tak James Moore Loan Firm for din hjælp, for mere info kontakt via:jamesmooreloanfirm1@aol.com eller WhatsApp-nummer: +1(504)603-3666

    Svar

Skriv din kommentar