Dankort + VISA/Dankort VISA Electron Mastercard VISA

Brudekjoler

We make fairy tales come true.

Mit navn er Mikaela Jessen, som 17årig startede jeg Esta la Milla i et lille baglokale. I dag ca 17år senere er butikken vokset til at være en af jyllands største Bryllups-Koncept forretinger. Her finder du en verden af smukke, elegante kjoler, samt smykker som passer perfekt til din nye kjole. Vi forhandler kjoler fra såvæl danske som udenlandske designere. Vi har egen systue i huset så herudover er det også muligt at få syet sin helt egen kjole lige efter dine mål og ønsker. 

Vi er med dig hele vejen, vi hjælper med prøvning, samt giver gode råd og vejledning undervejs. Ofte er der en smule tilretning som vi selvfølgelig også kan være behjælpelig med. 

I vores seneste katalog kan kan du se et lille udvalg af de modeller vi forhandler i butikkenr, vær dog opmærksom på visse modeller kan være udsolgte.. 

Da der er stor udskiftning i kollektionerne og så mange muligheder med kjolerne, har vi valgt ikke at vise alle modellerne har på webshoppen, men nedenfor kan du så et par videoer som inspiration. 

 

   HUSK ALTID at booke din tid på ring/sms Tlf: 40 53 74 78  

 

 

 

Brudekjoler
preload spinner